Firmaprofil for Spjald Sandblæsning og Industrilakering

Spjald Sandblæsning og Industrilakering er en virksomhed med mange års erfaring inden for industriel overfladebehandling. Firmaet blev startet af Jørgen Madsen i 1984 og har gennem årene udviklet sig til en solid virksomhed med overfladebehandling inden for sandblæsning, slyngrensning, metallisering samt lakering. Endvidere er virksomheden gearet til både små og store serieproduktioner. Vi har de rette omgivelser og kompetencer til at varetage serieproduktion – både når det gælder sandblæsning samt den efterfølgende overfladebehandling.

 

Vi har en stabil medarbejderstab med mange års erfaring, hvorfor du som kunde altid er sikret god kvalitet i alle arbejdsgange lige fra rådgivning til levering af selve produktet.

 

Kvalitetssikring og kunden i centrum

I dag har virksomheden en stor, stabil kundekreds bestående af såvel privatpersoner, som erhvervs– og industrivirksomheder. Mange af disse er faste og tilbagevendende kunder, hvilket understreger, at vi er en virksomhed, der sætter kvalitet og hurtig levering i højsædet.

 

Korrekt forbehandling inden overfladebehandling af emner er afgørende for høj kvalitet og lang levetid. Den rette forbehandling afgøres ud fra, hvilket miljø emnerne skal udsættes for.

 

Vi sørger altid for en tæt dialog med vores kunder og tilpasser os efter kundens behov uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vores specialviden er kundens sikkerhed for kvalitet.

 

Hos Spjald Sandblæsning og Industrilakering sørger vi for at skabe tilfredsstillende løsninger til vores kunder.

 

Kontakt for tilbud

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores arbejdsområder, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.


 

Spjald Sandblæsning og Industrilakering
Bækvej 6
6971 Spjald


Tlf. 97 38 18 83Firmaprofil
Vi tilbyder
Kontakt os
Til forside
Se galleri